Termeni si Conditii

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii reprezinta acceptarea politicii privind utilizarea cookies.

Plasarea unei comenzi catre S.C. PRO-CURATENIE DISTRIBUTION AND SERVICES S.R.L. reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile din sectiunea „Plasare comanda si livrare.

Informatiile furnizate catre S.C. PRO-CURATENIE DISTRIBUTION AND SERVICES S.R.L. sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare.

S.C. PRO-CURATENIE DISTRIBUTION AND SERVICES S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul si nu face publice datele furnizate de clientii sai, fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata.

S.C. PRO-CURATENIE DISTRIBUTION AND SERVICES S.R.L. isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

pro-cleaning.ro nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate.
Valoarea maxima a obligatiilor pro-cleaning.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de pro-cleaning.ro de la respectivul client.

Plata produselor comandate de pe site-ul de fata se realizeaza in RON.

Reducerile si promotiile sunt valabile in limita stocului disponibil. Reducerile si promotiile nu sunt cumulative.

PRO-CURATENIE DISTRIBUTION AND SERVICES negociaza cu furnizorii cele mai bune preturi si le ofera clientilor si partenerilor. Exceptand programele speciale de marketing care ofera clientilor si partenerilor loiali accesul la discount-uri competitive, nu se pot oferi alte reduceri de pret.

Pentru achizitionarea produselor ce se aduc pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 50% din valoarea produsului.

Termenul de finalizare, daca nu este modificat de S.C. PRO-CURATENIE DISTRIBUTION AND SERVICES S.R.L. prin anuntarea clientului, este de 20 de zile de la plasarea comenzii.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului de fata sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala.

S.C. PRO-CURATENIE DISTRIBUTION AND SERVICES S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios etc.) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate.