Curatarea pardoselilor epoxidice

Pardoselile epoxidice sunt pardoseli tehnice extrem de rezistente la solicitarile chimice si mecanice.

Unul dintre cele mai importante avantaje il reprezinta faptul ca sunt igienice si foarte usor de intretinut. Pardoselile sunt fabricate din rasina epoxidica prin turnare, fiind autonivelante. Exista o mare varietate de pardoseli epoxidice decorative, cu textura lucioasa sau rugoasa, cu pelicula de protectie impotriva apei, antiderapante.

Pentru curatenia de baza sau decapare, se foloseste detergentul profesional IR 45 INDUMASTER strong la o dilutie de 250-500ml/10L de apa. Decaparea se recomanda a se efectua cu ajutorul unei masini profesionale de curatenie.

Daca pardoseala epoxidica prezinta urme de cauciuc care nu sunt inlaturate la decapare, se recomanda utilizarea detergentului profesional IR 42 INDUMASTER forte, detergent special pentru urmele de cauciuc cauzate de masini, motostivuitoare, urme de la pantofi. Dilutia poate varia in functie de cat de impregnata este urma de cauciuc.

Pentru curatenia de intretinere sau curatenia de zi cu zi se poate folosi fie detergentul profesional G 440 Perfekt la o dilutie de 200ml/10L de apa, fie acelasi detergent folosit la decapare si anume IR 45 INDUMASTER strong, folosit la o dilutie de 150 ml/10L de apa.

proclean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *