Curatarea pardoselilor din ciment si beton elicopterizat

Pardoselile din ciment si pardoselile din beton elicopterizat sunt pardoseli tehnice foarte rezistente la solicitarile mecanice si dinamice. Aceste pardoseli au o rezistenta sporita in timp si se deterioreaza foarte greu, se intretin relativ usor, fiind pardoseli sensibile la produsele acide si la anumiti solventi. Dezavantajul major il reprezinta faptul ca uleiurile si grasimile se pot impregna foarte usor in aceste pardoseli.

Pentru curatenia de baza sau decapare, se foloseste detergentul profesional IR 44 INDUMASTER intensive la o dilutie de 500ml/10L de apa. Decaparea se recomanda a se efectua cu ajutorul unei masini profesionale de curatenie.

Daca pardoseala epoxidica prezinta urme de cauciuc care nu sunt inlaturate la decapare, se recomanda utilizarea detergentului profesional IR 42 INDUMASTER forte, detergent special pentru urmele de cauciuc cauzate de masini, motostivuitoare, urme de la pantofi. Dilutia poate varia in functie de cat de impregnata este urma de cauciuc.

Pentru a proteja suprafata de diverse depuneri, se poate opta pentru procedeul de impregnare care practic astupa porii materialului si nu mai permite penetrarea, procedeu care se poate realiza cu ajutorul impregnatorului S 720 CORRIDOR basic.

Pentru curatenia de intretinere sau curatenia de zi cu zi se poate folosi detergentul profesional G 440 Perfekt la o dilutie de 200ml/10L de apa. Daca suprafata este impregnata deja, curatenia de intretinere este astfel facilitata si se reduce la jumatate si anume 100ml/10L de apa.

proclean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *